Home / Ağız ve Çene Cerrahisi / 2020 İmplant Fiyatı

2020 İmplant Fiyatı

Diş hekimliğinde implant her geçen gün daha fazla konuşulan ve araştırılan bir uygulamadır. Özellikle tek diş eksikliklerinde, yada dişlerini kısmen ve tamamen kaybetmiş hastalarda implant uygulaması adeta bir kurtarıcı olmaktadır. İmplant uygulaması, tam dişsiz hastalar için de çok rahatlatıcı sonuçlar vermektedir. Bu yazıda 2020 güncel implant fiyatları ile ilgili bilgiler vermek istiyoruz.

İmplant Planlaması

İmplant Diş
İmplant Diş

Ancak unutulmaması  gereken  implant diş uygulaması her kişi için farklı planlama gerektirir. İmplant sayısı ve üzerine yapılacak dişler için mevcut dişlerin durumu, kemik miktarı ve en önemlisi hastanın beklentileri büyük önem taşır.

İmplant yaptırmayı düşünen hastalar öncelikle implant fiyatını araştırmamalıdır.

Asıl olan implant fiyatı değil implant yerlerinin ve sayılarının doğru planlamasıdır. Yanlış yapılan implant diş planlamaları ileride hem ek maliyetler hem de cerrahi işlemler yaptırmak zorunda bırakabilmektedir.

Kliniğimizde implant planlamaları hasta beklentileri ön planda tutularak alternatif tedavi yöntemleri ile birlikte sunulmaktadır. Her planlamanın birtakım avantaj ve dezavantajları bulunduğu unutulmamalıdır.

İmplant Fiyatları 2020 de ne Kadar?

İlk çıktıklarında çok yüksek fiyatlarla uygulanan implant diş uygulamaları giderek artan rekabet nedeniyle daha uygun fiyatlarla yapılabiliyor olmuşlardır. Ancak implant fiyatlarının döviz ile bağlantılı olması Türkiye’nin alım gücüne göre fiyatlarında yüksek kalmasına sebep olmaktadır. İmplantın markası fiyatı etkileyen faktörlerden sadece bir tanesidir. Biz Kliniğimizde uzun yıllar kullandığımız ve sorun yaşamadığımız kaliteli alman implantları tercih etmeye devam ediyoruz. Piyasada uzak doğu Çin İsrail üretime bir çok implant markası bulunuyor.

Her geçen günde artan implant markaları var. Bunları tek tek deneyimleyip hataya düşmek yerine güvendiğimiz ve kaliteli implantı uygun fiyatlarla sunmaya devam etmek bizim tercihimiz. Yaklaşık olarak bir implant için 400 500 € fiyat verilmektedir. Ucuz implant ile pahalı implant arasında 100 Euro Fiyat farkı olduğunu göreceksiniz. Ömür boyu kullanmak üzere yaptırdığımız implantlar için bu riske girmeye gerek olmadığını düşünüyoruz. Sizin için en iyi en uygun fiyatla vermeye devam ediyoruz.

Hkkında Dr. Sertaç Kızılkaya

Bakınız

İmplant Uygulama

İmplantların Ömrü Ne Kadardır?

Cevabı en çok merak edilen sorulardan birisi de implant ömrü ne karar sorusudur. Bu yazıda size implantların ömrü ne kadardır ve bu ömrü nasıl uzatabiliriz sorularının yanıtlarını vermeye çalışacağız. Yazıda sizlerden gelen diğer bazı implant diş tedavisi ile ilgili sorulara da yanıt bulabileceksiniz.  Amacımız sizleri implant diş tedavisi öncesinde bilgilendirmek ve yaptıracağınız bu diş tedavisi öncesi doğru bilgilere ulaşmanızı sağlamaktır. Öncelikle implant nedir? Nasıl yapılır sorularının yanıtını vermeye çalışalım. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

× WhatsApp ile randevu alın